Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zadal jsem teda do Googlu »absolvent – politická škola – úředník«. Je to on?

Čtu o něm prvně v životě:

https://www.idnes.cz/xman/rozhovory/skola-ena.A150128_001741_xman-rozhovory_fro

0 0
možnosti

Nebyl-li jste na vojně, tak vysvětlím: konec lampasáckého zamoření.

0 0
možnosti

Byl ale už dávno. Dík za vysvětlení s těšením se na důkladnou politickochemickou očistu.;-)

0 0
možnosti

Tajemné zkratky před spaním? Nesmíte ani naznačovat?

0 0
možnosti
Foto

Aby Pavel mohl převléknout kabát musel projít po 90 letech prověrkou stejně jako SNB. Kdo si zadal KGB, StB, končil a šel do civilu. Pokud prošel musel složit přísahu novému státu, Kdo odmítl končil,

1 0
možnosti

A která přísaha nakonec platí a která je doopravdy, první nebo druhá? Kolikrát se dá v životě přísahat doopravdy? A bývalý slib někomu je něco jako bývalý černoch?

4 0
možnosti
Foto

Pane autore, Vy jste možná volby presidenta prohrál, jakož i dalších 2,4 milionů voličů pana Babiše. Ale buďte tak laskav, netahejte do toho ty ostatní, kteří naopak vyhráli. Rv

9 4
možnosti

A v tom možná bude ten problém!

Je to soutěž, sportovní zápas. Na život a na smrt!

Jen vítěz přežije!

Poražený je předhozen psům.

Rv R^

3 4
možnosti

;-D

Chtěl-li byste snad podávat trestní oznámení, měl byste mít aspoň představu, k jakému trestnému činu mohlo případně dojít. Tak k jakému?

Pokud chcete politické vzdělání od prezidenta, měl byste ho chtít také od poslanců a senátorů. A samozřejmě z nich vzešlých ministrů, u nich prioritně. Asi jste se nechal zblbnout Zemanovým plkáním?

2 0
možnosti

Vzdělání politiků by asi mělo být prioritou u všech voličů.

Ovšem chápu, že někdo volí kohokoli, jen aby nevyhrál někdo jiný.

3 3
možnosti

Kurňa, pane Pokorný, jaké politické vzdělání byste po politikovi/prezidentovi požadoval? Pan Pavel měl z marxismu-leninismu vždycky jedničku a těch zkoušek složil několik. To je vám málo? Navíc mu bude na Hradě oporou absolventka Vojenské politické akademie, nesoucí hrdý přídomek, Klementa Gottwalda. Doktorát (RSDr) ji unikl o půl roku (zatracená sametovka). Má snad v této zemi někdo lepší předpoklady pro prezidentskou sesli?

11 4
možnosti

Někdo vám poslal email?

2 0
možnosti
Foto

Babiš ve věku 21 let se stává kandidát KSČ. Ve věku 23 let se stává členem KSČ, a to celkem po dobu 9 let. Ve věku 24 let se stává důvěrníkem StB, a to po dobu dvou let. Ve věku 26 let se stává agentem StB pod krycím jménem Bureš. Stává se jim dobrovolně, protože to znamená výhody. Agentem StB je celkem 8 let. do roku 1990. Po celou dobu donáší na své spoluzaměstnance. Pavel ve věku 22 je kandidátem KSČ. Ve věku 24 je členem KSČ, a to po dobu 4 let. Po dobu 5 let byl v armádě ČSL. Po dobu 33 let sloužil naší zemi, jako voják, zúčastnil se zahraničních misí, kde si získal velké renomé už jenom tím, že dobrovolně a s nasazením vlastní života vedl naše vojáky na záchranu francouzských vojáků. Francie je za tuto statečnost vyznamenala. Za statečnost a odvahu obdržel několik vyznamenání od našeho, státu, dále od USA, Belgie Bulharska. Byl náčelníkem generálního štábu naší armády, což je nejvyšší funkce v naší armádě. Po dobu tří let byl v NATO. Jeho jméno je v NATO pojem . Zatím Babiš v tu dobu hrabal majetek. Díky penězům pocházející od podezřelých firem ovládal Agrofert. Podvody a uplácením získával další majetek. Generál Pavel v minulosti úspěšně prošel nejpřísnějšími bezpečnostními prověrkami, jak na stupeň PŘÍSNĚ TAJNÉ, tak i NATO COSMIC TOP SECRET ATOMAL. To je nejvyšší bezpečnostní prověrka, kterou občan členského státu Aliance může získat. Tajné služby USA i Velké Británie si důvěryhodností generála Pavla musely být natolik jisté, aby s ním sdílely své plány na použití jaderných zbraní. Jeho čisté lustrační osvědčení potvrzuje, že Petr Pavel nikdy nebyl spolupracovníkem vojenské kontrarozvědky ani jiné složky StB.

8 3
možnosti
Foto

To je pro některé diskutující příliš složité.

3 1
možnosti
Foto

Mnoho slušných komunistů jsem v životě potkal, ale slušného estébáka ještě nikdy!

3 1
možnosti

Já chápu, že se Vám Pavel líbí více než Babiš, ale nechápu, že Pavla máte v kladných hodnotách.

Může se vám jevit jako menší zlo, ale i menší zlo je zlem a Pavel rozhodně zlem byl.

Už i proto, že dělal komunistickému režimu lampasáka.

5 2
možnosti

J25a59n 41R41á17ž

14. 2. 2023 16:46

Pro mne bylo poněkud smutné zjištění, že pan Pavel se byl poklonit s květinami památce Jana Palacha.

Copak se ten svět úplně zblázni? Vždyť Palach se upálil v odporu proti těm, kdo se pasivně stavěli sovětské okupaci a to jsou ti, které právě pan Pavel reprezentuje a dokonce sovětskou okupaci schvaloval.

PS. Na netu koluje kopie kádrových materiálů budoucí první dámy. Musím konstatovat, že první dámu s tak vynikajícím kádrovým profilem jsme dosud neměli.

Mimochodem: Ani Marta Gottwaldová nebyla členkou KSČ.

5 3
možnosti
Foto

90 procent Čechů se v roce 1970 vyslovilo souhlas s okupací ČSSR v roce 1968. V 70 letech každý musel v zaměstnání jít před komisi a říct jaký je jeho názor na okupaci. Drtivá většina s okupací souhlasila. Pavlovi v té době bylo 8 let.

2 4
možnosti
  • Počet článků 303
  • Celková karma 9,25
  • Průměrná čtenost 2383x
Další blogy na Myriada.cz.
Moje ankety na BlueBoard.
Dělám desítky let do počítačů, zájmově i profesně. Mám rád knihy (staré sci-fi) a staré olejomalby. Jezdím na kole a občas na moto. Ve skutečnosti vypadám lépe, než na foto.
   Počitadlo od 16.12.2008.
Translate my blogs by Google Translator, click on the flag.
Použité clipart Microsoft Office, © ZONER software nebo vlastní.