Diskuse

Zabil Petr Kramný svou osmiletou holčičku Klárku?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Pane Pokorný, jak se vypořádáte s faktem, že otrava byla vyloučena? ;-)

0 0
možnosti
VS

Prosím? Častěji zabije ve vzteku manželka manžela než manžel manželku? Máte vůbec nějakou soudnost?

0 0
možnosti
VS

Když se podíváme do internetu, zjistíme prý, že dcery vraždí spíš matky.. Hm a zdroj by nebyl? (jestli tedy jeho uvedením už nechápete to "do internetu")

1 0
možnosti
LB

Pane Pokorný, předem bych Vám chtěla říci, že máte talent pro výstižnost. Už podle nadpisu bylo totiž naprosto jasné, v jakém duchu se bude nést celý váš příspěvek a jaké argumenty v něm použijete. Ptáte se ale na názor, tak tedy... Člověk nemusí být nutně medik, aby mu z výsledků pitvy bylo jasné, že pan Kramný lže. Pozor- ne že je zabil, ale že lže (doporučuji pročíst přímo informace z pitevního protokolu). Řekněte mi prosím, jaký důvod ke lhaní má člověk, který přišel o manželku a malou dceru, pokud v tom nemá prsty nebo někoho nekryje? A co se týče jeho chování po jejich smrti, nebudu hodnotit, jelikož každý jsme jiný a každý truchlí jinak, ale kdyby se něco takového stalo např. mému partnerovi, nemělo by pro mě smysl ani dýchat, natož řešit pojišťovnu, odvoz auta apod. - upřímně, bylo by mi naprosto fuk úplně všechno. Toť za mě vše.

2 0
možnosti
KLS

Obhajovani usvedceneho dvojnasobneho vraha a jeho srovnavani s M. Horakovou je nechutne. Kdyz nic jineho,tak mi zde chybi motiv-proc a kdo by mel mit zajem zabasnout elektrikare z Karvine. O plivani do tvare Policii,soudnim znalcum,psychiatrum,soudu atd nemluve.

4 3
možnosti
JP

Přidávám jen zprávy z médií - registroval jsem spekulaci, že dcera nebyla jeho...Jinak o tom nic nevím, netroufám soudit, ale... tři na pokoji, dva mrtví + Kramného prokázané lži, pamatuji si pobouření našich médií, tehdy na jeho straně, že nebohého Kramného Egypťané zadržovali...Já mu prostě nevěřím. Dle mého názoru to předem připravil a podcenil i Egypťany, myslel, že to svalí na tehdy "populární" otravy stravou v Egyptě. Ale opakuji, netroufám si soudit.

3 2
možnosti
Foto

Ta partička "Vraťte nám Peťku domů", to tedy byli dárečci.

0 0
možnosti
RN

pane kolego, pokud najdou vasi zenu mrtvou, jste pro ne prvni podezrely, vzdy vam mohou rici, ze mate motiv, bud vam zahybala, nebo jste si to o i myslel, proto jste ji zabil.

takze proc to delat slozite, kdyz to jde jednoduse. kramny neni prvni ani posledni, kdo byl krive odsouzen - a my ostatni budem evetsinou mlcet, pokud to same netrefi nas.

3 4
možnosti
OK

Možná to myslíte dobře, ale v podstatě to, co vyčítáte soudu, uplatňujete sám ve Vaší obhajobě. Pro obhajobu ˇpoužíváte různé hypotézy a teorie, MOŽNÁ platné obecně. A jako nekřiklavější otázka je spíše zoufalý výkřik ́ve stylu " A připadá Vám snad Petr Kramný jako vrah ?" Je také s podivem, že Vám je všechno jasné ....

6 1
možnosti
JH

J76a33n 65H49l59e34d69í63k

22. 4. 2016 16:12

asi čtvrtý den po vraždě mi taroty ukázali, že je vrahem, tehdy vtipálek v diskuzi odpověděl, že mu pexeso ukázalo výsledek opačný, asi 250 lidí kolem kauzy poletuje a bere nemalé platy a výsledek nula, věřte tarotům, těm je výsledek lhostejný

1 3
možnosti
JS

Nikdo z nás ani ze soudců nemůže tvrdit že Kramný je vrah protože info k tomuto případu se až na malé vyjímky diametrálně lišily. Znalce který v prvním stání soudu tvrdil že obě byly zabity jedpolovým přiložením proudu bych zbavil svéprávnosti ale zase na druhou stranu kdo tedy byl vrah ? Takže rozplést tento případ že je nejen složité ale i dlouhodobě náročné, nebudu posuzovat jak se Kramný choval protože člověk kterej má za zády ty hyeny novinářský je schopen dělat všeljaklý pitomosti a naví se psalo v tom smyslu že je vrah a tím tisk nepřímo ovlivnil veřejné mínění i soud. Podle mě by měl exiastovat zákon kterej by omezil novinářům přístup k info až do doby rozsudku.

2 3
možnosti
KLS

Kramný si ty "hyeny novinářský" do života sám přivolal. Za prachy pro ně hrál divadlo, plakal, nechal se fotit u hrobu atd. Takže to je otázka, kdo je hyena.

9 2
možnosti