Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dovolim si vás opravit... V UK se nestavalo ze by někdo odjel na dovolenou a po návratu našel doma nazvané návštěvníky...

Leda ze by ta dovolena trvala vice než rok...

Zákon proti spekulacím s nemovitostí totiž určil,ze pokud v ní nebydlite déle než rok, může ji začít obývat někdo jiný,kdo nemá kde bydlet a pokud ho tam necháte bydlet více než pět let, získá na nemovitost právní nárok..

0 0
možnosti

Děkuji za upřesnění, i když to vše zní na Velkou Británii šíleně. Čtu beletrii, jak se někdo vrací do rodného domu, kde roky nebyl, pracoval roky po světě. Tedy asi měl štěstí, že ho nikdo neobsadil.

1 0
možnosti

Hledal jsem v ARES a žadný subjekt, který by nesl označení "centrum Klinika", jsem nenalezl. Ergo neexistuje. Parta lidí, která užívá klamavý název, je již tím samým zcela nedůvěryhodná.

9 0
možnosti

V ke svému prvnímu příspěvku do diskuse ještě připojím, že ono nejde jen o to, že když squateři neoprávněně zaberou můj majetek, tak že mě omezí na mých právech. Paradoxně jde i o to, že i když to nijak nemohu ovlivnit, tak nadále zůstávám majitelem a jsem po právní stránce odpovědný za to, co se tam děje. Takže bych teoreticky mohl být potrestán třeba za to, že se v mé nemovitosti vařil pervitin, že z mého pozemku se k sousedům rozšiřovaly plevely nebo že si spoluobčané bydlící poblíž stěžovali na rušení nočního klidu.

14 1
možnosti
Foto

Pouze teoreticky...jinak ne, neboť ještě nikdy jsem neslyšel,ze například zatkli majitele bytu,ze ho pronajímal vrahovi...

0 0
možnosti

S panem Pokorným jsme si navzájem dali několik desítek kladných bodů v diskusích, několik stovek záporných bodů v diskusích, takže mezi námi je častěji nesouhlas než souhlas. Avšak nyní ode mne dostal karmu.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS