Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LJ

Ono je to divné - v Jeseníku 2015 rozdávaly tři "dámy" dětem ve věku 12 - 13 let červené karty před příchodem pana prezidenta na tribunu. Na otázku k čemu je mají použít a proč, děti neuměly odpovědět, jen byly "poučeny" těmi dámami, že s nimi mají mávat po jeho příchodu na tribunu. Nakonec je nepoužily.

Tento případ opravdu dokazuje, že "kdo chce psa bít, hůl si najde". Nezapomínají ale, že hůl má dva konce?

6 1
možnosti
Foto

,,Připravené otázky na prezidenta Zemana"

To už je ,,passé. Ale klídek. Za nedlouho nám ,,nezávislá media" naservírují další ,,kauzu";-)

2 3
možnosti
JC

Myslím si to také. A nebude to dlouho trvat. Ty plánované demonstrace jistě nějak pan prezident okomentuje a bude vymalováno ...;-):-)

0 2
možnosti
JC

Máte pravdu pane, ale stejně jim to nevysvětlíte. Každá hůl se na Zemana hodí.

7 2
možnosti
OK

Já bych v tomto případě Zemana nechal stranou a nepodezříval bych jej. Pochybuji, že takový rétor a mistr populismu a demagogie by se zalekl předem nepřipravených otázek.

5 0
možnosti
OK

Je dobré uvědomit si rozdíl mezi tím, kdy kantor řekne studentům, že si společně připraví otázky, které studenty zajímají (a pokud je jich málo, pak třeba dodá i nějaké vlastní), a mezi tím, kdy kantor studentům rozdá již předem připravené otázky, přičemž se nebere žádný ohled na to, zda studenty zajímají odpovědi i na jiné, jejich vlastní otázky.

10 0
možnosti
AD

A vy víte, že ty otázky připravil kantor sám, bez studentů, nebo jen tak plkáte?

3 5
možnosti
Foto

to si opravdu myslíte, že dnešní studenti jsou tak hloupí, že nedokážou sami formulovat otázku???

10 1
možnosti
MJ

Rozhodně hloupí nejsou ale v tomto věku mají rozhodně jiné zájmy než se ptát nějakého dědka (byť je to prezident) na jeho názory a to na cokoliv, pokuste se zamyslet, když Vám bylo tolik let jakou asi budete formulovat otázku politického nebo společenského rázu?

2 0
možnosti
FB

To jako myslíte vážně? Dělate ze studentů nesvéprávné blbce, co se neumí vymáčknout. Nemyslím, že je správné vychovávat z nich tímto přístupem ovečky, co čtou otázky připravené někým jiným o tématech, které je vůbec nezajímají...

20 3
možnosti

Co třeba imigrace ? Myslíte těch 90 lidí, kteří k nám přicestovali ? ;-D Btw., obhajoba poněkud dětinská ...:-)

1 2
možnosti

Imigrace není do našeho státu, ale do sousedních, které teď vymýšlí, jak imigranty dostat k nám. Toho nebezpečí jste si nevšimla?

5 0
možnosti
JC

Nemá to hlavu ani patu. Společně s klasikem bych se jen zeptal:

"Akou rečou ste to terazky hovorili?"

1 4
možnosti
PK

P32a36v54e50l 30K85r84á26l

3. 2. 2016 9:02

Co se Zemana týká,tak bych měl spousty otázek,a každou bych z něj před veřejností udělal to,čím je.Ale napsat to nesmím,protože jsem dost cenzurovaný redakcí,a mažou mi příspěvky,které jinému projdou bez povšimnutí,ale dám jsem odkaz na to,čím je.https://cs.wiktionary.org/wiki/hlup%C3%A1k

0 0
možnosti
Foto

;-D Čili, byl byste také ,,předpřipraven", že. Dle Vámi uvedeného odkazu:-P A vytiskl byste si jej, či ,,našprtal" ?;-) Ač díky mediím jste jistě také již řádně ,,předpřipraven"Rv

3 0
možnosti
  • Počet článků 303
  • Celková karma 9,25
  • Průměrná čtenost 2383x
Další blogy na Myriada.cz.
Moje ankety na BlueBoard.
Dělám desítky let do počítačů, zájmově i profesně. Mám rád knihy (staré sci-fi) a staré olejomalby. Jezdím na kole a občas na moto. Ve skutečnosti vypadám lépe, než na foto.
   Počitadlo od 16.12.2008.
Translate my blogs by Google Translator, click on the flag.
Použité clipart Microsoft Office, © ZONER software nebo vlastní.