Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Vaše povídání je takové kecání. V Rakousku ten systém asi funguje, staví se podle mého gusta až moc luxusně. Neumím posoudit kdo tam bydlí, převážně:

- senioři

- mladé rodiny rakouské, nebo spíše turecké, jugoši apod.

- málo přizpůsobiví

- noví přistěhovalci

Jaké jsou náklady, činže, systém přidělení. Asi to nemůže být "za hubičku". Otázka je, zda není lepší dotace v normální ekonomické zástavbě nebo pro radost milovníků trhu dotace zrušit a ať se každý postará. Tak nějak bych postupoval při psaní já - a jedno zda mi je bližší Keynes nebo Hayek.

0 1
možnosti
JR

J74a40r27a 85R78a91n67k

18. 7. 2014 4:25

Socialni byty funguji uz spoustu let v Kanade, byla jsem v jednom na navsteve, vetsinou jeden pokoj s kuchyni a koupelnou, nekdy na dvou poschodich, cena od 300 - 400 $, narok ma kazdy, kdo vydela mene, nez 20.000 $ rocne. Jsou vetsinou pro lidi od 55 let, pak jsou jine pro svobodne matky s detmi a vsechny jsou ve vynikajicim stavu. Pro bezdomovce se stavi take domy, zatim to jde pomalu, ale stale maji na netu a v organizacich, ktere se o ne staraji adresy "utulku".

homeless shelters victoria - thresholdhousing.ca‎

Adwww.thresholdhousing.ca/‎

Empowering Victoria's at-risk youth through unique transitional housing

housing for the homeless - ugm.ca‎

Adwww.ugm.ca/‎ Homeless doesn't mean hopeless, help us transform lives together. Search Results Emergency Shelters | Greater Victoria Coalition to End ... victoriahomelessness.ca/community-resources/emergency-shelters/ The following are the main shelters in Victoria, for a complete list of available facilities download the ... You may also check the Emergency Weather website for extra shelter spaces. ... The Greater Victoria Coalition to End Homelessness. Victoria Cool Aid Society | CoolAid.org - Home coolaid.org/

0 1
možnosti
  • Počet článků 303
  • Celková karma 9,24
  • Průměrná čtenost 2383x
Další blogy na Myriada.cz.
Moje ankety na BlueBoard.
Dělám desítky let do počítačů, zájmově i profesně. Mám rád knihy (staré sci-fi) a staré olejomalby. Jezdím na kole a občas na moto. Ve skutečnosti vypadám lépe, než na foto.
   Počitadlo od 16.12.2008.
Translate my blogs by Google Translator, click on the flag.
Použité clipart Microsoft Office, © ZONER software nebo vlastní.