Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OR

oskie98

25. 7. 2011 13:25
Fakta?

Vaše úvaha je založena na nepravdivém předpokladu. Zdá se, že Breivik se k matce přestěhoval nedávno, až kvůli finančním problémům (jako nezaměstnaný), když předtím žil se svým šílenstvím sám.

0 0
možnosti
G

Gašpo

25. 7. 2011 9:46
No v podstete ste aj Vy chudák

pretože z toho blogu priam čiší neschopnosť analyzovať veci aspoň trochu objektívne.

Breivik je určite sociopat, ktorý urobil tak hrozný čin, pretože to má v hlave postavené inak. Deti vyhodnotil ako škodnú z opozičného kmeňa, ktorú zabije pre propagáciu svojich myšlienok, ktoré pomožu svetu. Z jeho chorého pohľadu sa za nás v podstate obetoval. A teraz vyvstávajú otázky:

1.) O čo sú lepší sociopati, ktorí sedia vo vládach a posielajú na smrť ľudí zo zištných záujmov?

2.) Keby sme sa úplne oprostili od tohoto hrozného činu a prečítali si ten jeho manifest, zistili by sme že v princípe píše to, čo si myslí vačšina ľudí. V svetle toho masakru to vypadá hrozne, ale je to tak.

3.) Čítal ste Kaddáfího Zelenú knihu? Naprosto presne a výstižne popisuje ako sa sprofanoval systém parlamentnej demokracie. Ako sa z neho stal organizovaný zločin. A ruku na srdce, kto myslíte, že napáchal viacej zla, Kaddáfí, alebo politici našej "demokracie"?

0 0
možnosti
MS

modrá sardinka

25. 7. 2011 9:18
Matka je taky člověk

Sorry, ale matka není tvor, kterého by se měla děcka po 18 letech zřeknout, neznát se k němu, stydět se za něj. To, že někdo žije s matkou, přece neznamená, že je to nějaká strašná věc. Kdyby žil s otcem, tak by to bylo ok? A co dcery, které žijí s matkou?

Možná, kdyby si společnost více cenila matek, a tudíž i života, bylo by míň idiotů, kteří mají potřebu ze sebe dělat chlapáky. Přitom souhlasím, že je dobré, pokud se dítě v určitém věku osamostatní, ale když neznáte důvody, proč někdo žije s matkou, tak si výrazy mamánek nechte laskavě pro sebe.

1 0
možnosti
  • Počet článků 303
  • Celková karma 9,24
  • Průměrná čtenost 2383x
Další blogy na Myriada.cz.
Moje ankety na BlueBoard.
Dělám desítky let do počítačů, zájmově i profesně. Mám rád knihy (staré sci-fi) a staré olejomalby. Jezdím na kole a občas na moto. Ve skutečnosti vypadám lépe, než na foto.
   Počitadlo od 16.12.2008.
Translate my blogs by Google Translator, click on the flag.
Použité clipart Microsoft Office, © ZONER software nebo vlastní.