Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DB

Mira1785

9. 2. 2011 18:04
Když dva dělají totéž,.......

Zajímavá informace. Za co VZP zaplatila miliardu z našich peněz, pořídila ZP MV za pár set tisíc. Stačil k tomu šikovný programátor.

0 0
možnosti
DB

Mira1785

9. 2. 2011 18:01
Když dfva dělají totéž, nemusí b

0 0
možnosti
M

mak24

9. 2. 2011 17:29
důvěra?

kolikrát se podle vás má jedno vyšetření opakovat, aby mohl doktor věřit výsledkům? 10x? není to málo, může doktor vůbec důvěřovat laboratoři? a může věřit přístrojům? neměl by si nejdřív ten přístroj jám sestavit a pak na něm sám dělat vyšetření? V jistý okamžik se na techniku spoléháte, ale na IZIP se spolehnout nechcete. V čem je rozdíl? že do toho nevidíte, protože je to složitější? Všechna opakovaná vyšetření musí někdo zaplatit, bohužel pacientovi je jedno kdo to platí, doktorovi také, tak proč by se vyšetření neopakovalo, že?

Myšlenka IZIP mi nepřijde špatná, je to složitý systém a tak se musí otestovat - jednak on sám, jednak chování lidí s ním. Programátor může udělat program jen dle zadání a to by tu měli sestavovat také doktoři. Pokud v zadání bude, že mor se má zadat až na desáté potvrzení, programátorovi to bude jedno, ten tu práci udělá. Při morové epidemii to jen bude trochu zdržovat :-)

0 0
možnosti
SN

kuča

9. 2. 2011 12:11
A Vy byste chtěl zkrátit ty dva poslance.....

:-) kterým to patří, už dostali miliardu a další prachy jsou na cestě.....! Jak si to opředstavujete? Důchoci ať platí po 3O k lékařům a lékárníkům, hlavně ať se má špička dobře!! A nástupní plat lékaře - 16.000 kč. To by se i komunisté styděli!!!;-O

0 0
možnosti
  • Počet článků 303
  • Celková karma 9,25
  • Průměrná čtenost 2383x
Další blogy na Myriada.cz.
Moje ankety na BlueBoard.
Dělám desítky let do počítačů, zájmově i profesně. Mám rád knihy (staré sci-fi) a staré olejomalby. Jezdím na kole a občas na moto. Ve skutečnosti vypadám lépe, než na foto.
   Počitadlo od 16.12.2008.
Translate my blogs by Google Translator, click on the flag.
Použité clipart Microsoft Office, © ZONER software nebo vlastní.