Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Mat_Hawk

10. 7. 2009 11:34
hm, a co jako?

odkud jsou ty grafy? Jsou výsledkem nějakého šetření nebo si je autor prostě vycucal z prstu, páč takhle by to jako mělo být, podle něj? Ad nehody - většina nehod se semele ku*evsky rychle. Když vám v jedenáct večer na silnici vedoucí lesem prolítne přes cestu jelen, tak to prostě neubrzdíte i kdybyste se hádejte co. Skutečnost, jestli umíte řídit, je vám v tu chvíli zcela k ničemu. Řízení není po technické stránce žádná věda. Šlapat na plyn, spojku a brzdu a točit volantem zvládnou i osoby velmi mdlého rozumu. Myriády zákonů, zákazů a značek jsou k ničemu, když ten, kdo drží volant, se nestará, nepoužívá hlavu, nepředvídá. Přesně jak praví lejnok. Patřím do skupiny českých řidičů a velmi, velmi bych se s autorem hádala o to, co nám v textu tučně podsouvá.

0 0
možnosti
L

lejnok

10. 7. 2009 11:13
pláč na špatném hrobě

čeští řidiči jsou prostě normální lidé a chovají se podle prostředí ve kterém se musí pohybovat. Respektovat předpisy se budou tehdy, když budou koncipovány s cílem zlepšit bezpečnost a kvalitu dopravy a ne, jak je tomu dnes, s cílem vybrat nejvíce pokut s nejmenším úsilím.

Dovolím si odcitovat jednu velmi trefnou myšlenku "Kde se hodně buzeruje, tam se málo myslí a kde se málo myslí tam se hodně bourá".

0 0
možnosti
MH

Tapeer

10. 7. 2009 11:02
Bla bla

Promiňte, ale to je článek o ničem... lidé budou umírat ať se nám to líbí nebo ne, je zkrátka příliš hektická doba a velké množství aut na silnicích... a ta pohádka o tom, jak váš známý dostal od Policie spoluvinu na dopravní nehodě když jel po hlavní silnici???... buď to bylo trošku jinak,nebo je hlupák...

0 0
možnosti
O

oguy

10. 7. 2009 10:45
Bohužel...

...házení perel svi...:-/

0 0
možnosti
OU

10. 7. 2009 10:40
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
JC

Jarcho

10. 7. 2009 9:58
Evoluční tlak.

Místo medvědů, vlků a tygrů se dnes o evoluční tlak na náš druh starají rychlá auta, drogy a feminismus.

0 0
možnosti
  • Počet článků 303
  • Celková karma 9,25
  • Průměrná čtenost 2383x
Další blogy na Myriada.cz.
Moje ankety na BlueBoard.
Dělám desítky let do počítačů, zájmově i profesně. Mám rád knihy (staré sci-fi) a staré olejomalby. Jezdím na kole a občas na moto. Ve skutečnosti vypadám lépe, než na foto.
   Počitadlo od 16.12.2008.
Translate my blogs by Google Translator, click on the flag.
Použité clipart Microsoft Office, © ZONER software nebo vlastní.