Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Dal bych Vám čidlo, kolikrát rozepnete poklopec a rovnou by vám do sms chodil přílkaz k nástupu trestu za znásilnění.

3 0
možnosti
MK

Český řidič zkrátka neumí projet levotočivou zatáčku. Pravotočivou ještě jakžtakž dá, ale v levotočivé tu středovou čáru přejíždí skoro každý.

Mám jedno takové starší auto. Až budu chtít ukončit jeho provoz, párkrát si projedu blízkou zatáčku těsně u středové čáry (samozřejmě s palubní kamerou) a to by v tom byl čert, aby se někdo nechytnul.

0 0
možnosti
KK

Tak hlavně si dávejte pozor, ať při tomhle dobrodružství neukončíte spolu a autem i svůj provoz.

0 0
možnosti
VF

Dobrý den. Skvělé téma ! Rád si přisadím a zanadávám, samozřejmě zcela zbytečně. Stále odolávám pokušení sepsat nadávací blog o džungli zvané dopravní situace. V této džungli vytrvale převládají základní charakteristiky, kterými jsou: útočná a drzá agresivita, bezohlednost, pocit nepostižitelnosti a nepolapitelnosti. Osobně si k tomu přidávám hodnocení, že stav v dopravě reflexně odráží stav v celé společnosti. S tím samozřejmě hned dále také souvisí stav a úroveň policejních orgánů a v nejobecnější míře celá struktura státoprávního uspořádání a úrovně státní správy. Cestuji velmi často oběma směry po takzvané plzeňské dálnici č.5. Během hodinové jízdy lze se pokochat nepřebernými zvěrstvy a agresívními sviňárnami. Hlavně, že orgánové mají ona superrychlá BMW na stíhání pirátů. Nakonec ale vše zůstane jen přehlídkou marnosti a zbytečného rozčilování.

1 1
možnosti
Foto

P86e11t80r 28F23r44i97e68d29a

23. 8. 2023 15:15

Zdravím Vás.

Souhlasím s Vámi i v tom, že situace na silnicích odráží stav naší společnosti.

Kdy už začnou být chráněni ti, kteří respektují pravidla?

PF

0 0
možnosti
Foto

P24e39t77r 29F88r21i57e97d49a

23. 8. 2023 11:56

Zdravím Vás.

Prý jdeme jako ČR na západ. Naši řidiči to berou asi nějakou oklikou (Balkán, Indie, Egypt, ...).Dopravní pravidla jsou u nás pouze orientační.

Tak třeba stání. V blízké obci stojí vozidla občas přímo na rušné křižovatce, je to blízko do obchodu. "Zapnu blikačky a jdu nakoupit."

Vyjetí z kruhového objezdu. Mnozí nedají směrové znamení.

Jízdu při pravém okraji vozovky a přejíždění plné čáry vzpomínáte. Potkat v protisměru na úzké silnici řítící se soupravu s kmeny, to je napínavé, jak to asi dopadne?

A co stav značení? Odpovídá požadavkům na bezpečnost?

Atd.

Je to tak asi jen v našem regionu. Kdyby šlo o obecné problémy, policie a dopravní úřady by jistě zapracovaly.

Tak seberu odvahu a pojedu se podívat jinam.

PF

0 0
možnosti

Nejen v zatáčce, i ve stoupání. Mě jeden takový nedávno málem srazil z kola, když mě chtěl předjíždět do kopce a věřil, že v protisměru za horizontem nikoho nemá. Víra ho zklamala a brzdy za mnou ječely ostošest. Bylo mi jasné, že jestli to neubrzdí, napálí to do mne, protože do střetu s protijedoucí dodávkou nepůjde. Měl jsem štěstí.

0 0
možnosti
Foto

To jako fakt čekáte, že za Vámi do toho kopce pojede auto 3km/hod?

1 0
možnosti
PP

Souhlas. Potkat v nepřehledné zatáčce takového, co mu je vlastní jízdní pruh malý, je docela horror.

2 0
možnosti
Foto

Záleží ovšem na tom, kde k tomu horroru může dojít. Turistické příručky píšou, že například před každou zatáčkou v Řecku je doporučováno zatroubit, protože tam klidně může za nepřehlednou zatáčkou stát uprostřed silnice osel.

0 0
možnosti
  • Počet článků 303
  • Celková karma 9,25
  • Průměrná čtenost 2383x
Další blogy na Myriada.cz.
Moje ankety na BlueBoard.
Dělám desítky let do počítačů, zájmově i profesně. Mám rád knihy (staré sci-fi) a staré olejomalby. Jezdím na kole a občas na moto. Ve skutečnosti vypadám lépe, než na foto.
   Počitadlo od 16.12.2008.
Translate my blogs by Google Translator, click on the flag.
Použité clipart Microsoft Office, © ZONER software nebo vlastní.