Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ukrajina-sportovci-zelenskyj-sankce-rusko-valka.A230402_080501_zahranicni_pukk - opravdu ještě si někdo myslí, že ruští vrazi by měli být na olympiádě, když vraždí možnou konkurenci?

0 0
možnosti
AK

Pokud bereme vážně mírovou symboliku, která je v poselství olympijských her přítomna, měli bychom být v té věci naprosto důslední. Je třeba vyloučit z OH sportovce země, která vojensky napadla sousední stát. Stejně tak je třeba vyloučit z tohoto svátku míru sportovce zemí, které se zavázaly, že budou garantovat dodržování Minských dohod, což bylo rozhodujícím předpokladem udržení míru. Rovněž je třeba vyloučit sportovce zemí, které na vzájemném vyvražďování dvou nejpočetnějších slovanských národů vydělávají, ať už prodejem zbraní, využíváním sankcí za účelem vývozu svého vlastního zboží a svých surovin apod. Je třeba vyšetřit teroristické činy typu výbuchů Nord Stream 1 a 2 a nepřipustit na hry sportovce ze země či zemí viníků. Pokud se takto důsledně postupovat nebude, měly by státy, jež do konfliktu zapleteny nejsou a nijak z něj neprofitují, olympijské hry bojkotovat. Pro ty, kdo rádi vysílají signály, by to byl snad dostatečně srozumitelný signál, že boj se zlem už skutečně začal.

0 0
možnosti
Foto

Nacistická Olympiáda zavedla štfetovou pochodeň z Athén do místa konání. Pochodně použité v té době kolují mezi sběrateli a jejich dost.

2 0
možnosti
Foto

Povolil bych účast těm ruským sportovcům, kteří by veřejně případně i písemně odsoudili válku na Ukrajině. Akorát nevím kam by se vraceli po OH. V Russku asi přímo do vězení

0 0
možnosti
Foto

V disciplínách, ve kterých budou startovat sportovci z Ukrajiny, by se měly udílet pouze stříbrné medaile, zlaté by měli dostávat bianko Ukrajinci. Asi jako když bylo ve vietnamských autobusech místo vpředu vyhrazené Ho Či Minovi.

0 0
možnosti
NP

Moc dobře napsáno, souhlas a karma R^

1 0
možnosti
LS

Zrušme olympiadu-nebudem muset řešit koho vyloučit.

Vono když půjdem do důsledků, tak bychom po Ruském vyloučení museli pokračovat i s jinými státy.☺☺☺

2 0
možnosti
Foto

J59a63n 93Š31i91k

24. 2. 2023 14:43

Absolutně ne!!! Děkuji za článek. Hezký den

1 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

6 0
možnosti
RK

KarmaR^

Očekávám blog jistého učitele, jehož jméno se nesmí vyslovit, jak těm rusským sportovcům křivdíme...že politika do sportu nepatří a Jaškin je taky jenom chudák hokejista.

8 0
možnosti
Foto

Teda, to jste mě docela navnadil. Nemůžete naznačit aspoň příjmení?

0 0
možnosti
  • Počet článků 303
  • Celková karma 9,25
  • Průměrná čtenost 2383x
Další blogy na Myriada.cz.
Moje ankety na BlueBoard.
Dělám desítky let do počítačů, zájmově i profesně. Mám rád knihy (staré sci-fi) a staré olejomalby. Jezdím na kole a občas na moto. Ve skutečnosti vypadám lépe, než na foto.
   Počitadlo od 16.12.2008.
Translate my blogs by Google Translator, click on the flag.
Použité clipart Microsoft Office, © ZONER software nebo vlastní.