Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

Nejsmutnější je, že dotace rozdávají jen předem vybraným, ale tok peněz na bydlení se plošně odpouští všem bez rozdílu potřebnosti a zátěž státu se přehazuje na majitele jak za komunistů.

0 0
možnosti
MB

Znárodňování, jako legální krádež je oblíbenou zpátečkou v posuvu historie. Krásná doba, kdy jsme žili majetkově jednotně v jeskyni. Postupně se vydělil povaleč s nočním snem - Zrodil se první ideolog a politikové. Ti řádnější šli robit, sekyrky, kůže a pak objevili směnu - Prachy. Kde se objeví prachy, objeví se i lapkové, ba někteří se dostanou i do dějin - Jan Žižka .

Vznikne nějaký spolek a znárodňuje. Co neznárodní vypálí a tak nějak - dle nich to bude lépe. Proklamované - Lépe, vždy znamená hůře. Postupný úpadek, nicméně i inovace ! První tunel - Káď společného majetku v městě Tábor ! Obsah kádě jaksi zevšelidověl ...Nic jsem neměl, objevil jsem káď produktu druhého, ha, už mám !

Cosi podobného předvedli komunisté Oni mají - my nemáme. Stejně sranda, protože pořád se do čela toho naloupeného - musí někdo postavit jako správce ! Kdo ? Lid ! Lid je moudrý a proměnil se - Hospodář zmizí a zjeví se všelidový vlastník. Kolo dějin se opakuje, když vlastním všechno = tak nevlastním nic. Tedy nová hesla - Kdo není Dotován - okrádá vlastní rodinu ! Majitel se obejme s nájemníkem a stráví družební večer u Samovaru ! Nic to neřeší, nicméně to dobře zní ! Znárodňujme, teď je dobrá doba ! Ledacos se dalo do kupy - Baráky jsou docela opravené, Škoda Auto je v kondici. Já bych koupil letecké linky ! To je strategický segment, jak ČR může bez ČSA vůbec žít ? Zase to bude všelidové Tvrdík to opečuje a kámoši miliardáři budou zachráněni ! Tak to bude zase lépe ... :-)

1 0
možnosti
ND

Já bych si tedy jako první vrátila vodu...

1 0
možnosti
PS

Kapitalisti už se bojí. Už nebudete někoho vykořisťovat a žít si v luxusu. Hned co se vlády ujmou strany jako piráti. Tak dají buržoustům pěkně na srozuměnou že se blíží vláda lidu.

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/spehovat-majitele-bytu-skrz-elektromery-zasah-do-soukromi-cupuje-navrh-piratu-koalicni-top-09-40275962

0 0
možnosti
ND

Srovnávat pohonné hmoty s bydlením mi nepřijde adekvátní, bydlet je nutnost, jezdit autem v době karantény jen možnost.

Jinak s vámi souhlasím, stát by neměl soukromá podnikání ovlivňovat, nejen nutit podmínky majitelům bytů, ale i úlevy cestovkam, které mají podpořit klienti tím, že jim ponechají své peníze, protože ví jen buh zda je někdy uvidí zpět...

4 0
možnosti
JZ

Naprosto zasloužená karma.R^:-) Koronavirové krize by se nemělo zneužívat k útokům na soukromé vlastnictví.

5 0
možnosti
JS

Skutečně jste ten článek četl a hlavně pochopil?

1 0
možnosti
MP

tak koneckonců, největší sociální strašák je CENA STŘECHY NAD HLAVOU.

A největší strašák živnostníků a drobných podniků je také cewna střechy nad jejich živností.

A řekl bych, že změna paradigmatu je nutná. Masivní podpora "bydlení ve vlastním" a "podnikání ve vlastním". A ano, i za cenu že budou zaříznuty velké piavice.

0 0
možnosti
VH

Můžete definovat "velkou pijavici"? Ještě jsem se s tím pojmem nesetkal, takže Vašemu příspěvku nerozumím.

2 0
možnosti
  • Počet článků 303
  • Celková karma 9,25
  • Průměrná čtenost 2383x
Další blogy na Myriada.cz.
Moje ankety na BlueBoard.
Dělám desítky let do počítačů, zájmově i profesně. Mám rád knihy (staré sci-fi) a staré olejomalby. Jezdím na kole a občas na moto. Ve skutečnosti vypadám lépe, než na foto.
   Počitadlo od 16.12.2008.
Translate my blogs by Google Translator, click on the flag.
Použité clipart Microsoft Office, © ZONER software nebo vlastní.