Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^ Prý "lékaři nechtějí elektronizaci zdravotní péče"! Není to pravda!

E-recepty byly pod sankcí 100.000,-Kč, pokud by některý lékař nemohl e-recepty předepisovat. Politici to museli pro nefunkčnost odložit o rok! Přesto většina slíbených funkcí se zaváděním e-receptů nefunguje dosud!

E-neschopenky stále zatím nefungují, ale kdo na ně nenajede od 1/1-2020 bude platit pokutu 10.000,-Kč. Lékaři požadují zaplacení práce za toto vystavovaní, protože jim to přináší nemalé náklady.. Adam Vojtěch se jim směje, že za ulehčení práce chtějí zaplatit. Ale už nikomu neřekne, že neschopenky budou muset lékaři vystavovat dvakrát: elektronicky a dále též papírově! O žádné ulehčení nejde, jde jen o komplikace! Navíc tento nešťastný start je načasován do největší zátěže lékařů. O čem to svědčí? Politici pohrdají prací lékařů a jsou k lékařům bezohlední! !!

1 0
možnosti
Foto

Sociální demokraté ve svých volebních programech vždy neustále fantasírují co a jak budou (samozřejmě pouze v případě jejich zvolení!!) dělat - a ačkoliv k tomu dostali již několik příležitostí - když byl premiérem J. Paroubek nebo B. Sobotka - pokaždé zůstalo jen u slibů. Kde je například Sobotkův neustále dokola slibovaný zákon o sociálním bydlení?? A kde je dnes vlastně celý expremiér Sobotka??;-D

0 0
možnosti
Foto

Autore, obávám se, že v tomto případě trochu ministerstvu křivdíte. Nesmyslný zákon vás totiž nutí použít ty nejlevnější služby, i když vy bezpečně víte, že to nedopadne dobře.

Pokud zvolíte toho nejkvalitnějšího dodavatele, na kterého je spoleh a který vcelku logicky bude výrazně dražší (možná i pomalejší), tak vždycky riskujete mnohaleté popotahování našimi soudy.

Pravda, zákon vám to přímo nenařizuje - ale soud bude zcela určitě léta zkoumat, zda jste se opravdu choval "s péčí řádného hodpodáře".

1 2
možnosti
PP

Proto je na stavbách stavbyvedoucí, který hlídá každý krok zedníků dodavatelské firmy. Tady zjevně chyběl dozor, který to měl zjistit přede mnou a MPSV mělo mít ve smlouvě, že to dodavatel opraví do hodiny.

Jinak existují crony (https://cs.wikipedia.org/wiki/Cron), které mohou třeba každou hodinu testnout všechny funkce, zda to funguje a třeba poslat sms informatikovi. Cron je věc desítky let stará, existují určitě lepší novější řešení.

A představte si nějaký velký e-shop před vánoci a že by na 2 dny vypadl. Neexistuje....

2 0
možnosti
  • Počet článků 303
  • Celková karma 9,24
  • Průměrná čtenost 2383x
Další blogy na Myriada.cz.
Moje ankety na BlueBoard.
Dělám desítky let do počítačů, zájmově i profesně. Mám rád knihy (staré sci-fi) a staré olejomalby. Jezdím na kole a občas na moto. Ve skutečnosti vypadám lépe, než na foto.
   Počitadlo od 16.12.2008.
Translate my blogs by Google Translator, click on the flag.
Použité clipart Microsoft Office, © ZONER software nebo vlastní.