Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zajímalo by mě, zda byste měl stejný názor, pokud byste měl v rodině opačně sexuálně orientované dítě či jiného blízkého příbuzného. A prosím, neohánějte se zde desaterem, které bylo po tisíciletí porušováno věřícími i kněžími.

0 0
možnosti

A já bych ráda viděla, kolik mužů a žen hodlajících vstoupit do tradičního manželství,

se po schválení zákona spakuje a poběží si hledat partnera stejného pohlaví!

Samozřejmě se vůbec nic nezmění, jen se určité skupině lidí trochu ulehčí život.

2 0
možnosti

Já bych ráda věděla, kolik mužů pod dojmem blížící se katastrofy v podobě homosexuální diktatury, jak nám předpověděl stařičký prorok, se rozhodlo vzít osud světa do svých "rukou" a plodit děti, seč jim síly stačí;-D.

1 0
možnosti

Pokud někdo chce zákonem „bořit“ tradiční rodinu, tak nevím, co si mám o něm myslet

Zdroj: https://pavelpokorny.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=685691

Co si maji myslet ostatni o vas, kdyz napisete takovy nesmysl. V m ohycg statech je to povoleno. A manzelstvi se tam vazne zborilo?

;-D

2 1
možnosti

J18i75r16i 39T38i54c48h80y

1. 11. 2018 15:31

Tolerovat vychylky (statisticke) je jedna vec, ale oslavovat je, propagovat, takze ohlupuji male deti ve skolach o krasach homosexualniho "manzelstvi, rozsiruji nenavist pojmem homofobie, pretvari zakony, przni jazyk (treti pohlavi), rozsiruji nesmysly jako kontinuita pohlavi, pronasleduji jakykoli jiny nazor?

1 0
možnosti

a jak jinak by se mělo třetí pohlaví nazývat?

0 1
možnosti

:-)......Píšete výborně! Je to jen další pokus o rozbití, nebo znevěrohodnění evropské kultury.

To co jste zmínil, pokud se týká dědictví, informací třeba o stavu nemocného partnera, jde dnes zařídit smlouvami a ověřenou plnou mocí i dnes ! R^R^R^

5 1
možnosti

P52e37t36r 71D19r92a19p43a66l

1. 11. 2018 13:46

jasně, na všechno si napřed uděláme smlouvy a plné moci?

1 3
možnosti

Nikdo žádnou tradiční rodinu měnit ani bořit. Tisíce let fungovalo to, že se muži a ženy brali, to bude platit i v případě, že by bylo umožněno brát se párům stejného pohlaví. na tradiční rodinu to nemá vliv. Spíše naopak - ještě se tím posiluje její význam, protože se rozšiřují její možnosti a ukazuje se tím, že je žádoucí i pro širší okruh zájemců.

Kdybychom museli všechno uchovávat v té podobě, jak tom,u bylo od pravěku, tak bychom ještě ani dnes z pravěku nevyšli.

5 7
možnosti

Jaké tisíce let? I tisíc let je hodně. Ono takové manželství v antice, kdy žena byla určena jenom k plození a lásku, náklonnost a duševní spřízněnost bylo společensky přijatelné cítit jen k mladým chlapcům, taky nebylo to, co by si představoval ctihodný kmet Piťha jako základ společnosti. Nejzábavnější je, jak tihle ochránci tradičních hodnot se ohánějí citáty od Platóna, který by z nějaké horoucí lásky mezi příslušníky opačného pohlaví dostal osypky.

5 3
možnosti

Jsem optimista! Není možné každý den schválit nějakou blbost. Včera byl opět podříznut Nemocenský systém, Karenční dobou. Národ tedy bude zdravější, protože bude více chořet! Dále melu furt - Manželství je svazek mezi mužem a ženou. Vše ostatní je Partnerství. Může se evidovat - Registovat, zaznamenávat. Pokud zákon projde,(už jsem psal), vyhlásím se ženou! Budu pokračovat dále ve svém dlouholetém manželství a své dcery adoptuji! Slibuji si od toho počin dědka, abych mladých dokázal, že jsem moderní! Mj., tím pádem i zároveň řeším problém ošacení, sukní je v domácnosti dostatek! Takto vyrazím do místní krčmy a pokud bnudou mít kecy, tak je odbudu, že nejsou Tolerantní ! ... :-)

4 0
možnosti

Měl jsem spolupracovníka, který žil s partnerkou nesezdán. Měli i jedno dítě. Na dotaz, zda se nevezmou odpovídal, že je to blbost a vypočítával důvody proti sňatku. Pak se začalo mluvit o sňatcích homosexuálů a on byl jejich horlivým zastáncem. Záhy jsem zjistil, že lidí žijících na hromádce a podporujících sňatky homosexuálů je mnoho.je mnoho.

2 0
možnosti
  • Počet článků 303
  • Celková karma 9,25
  • Průměrná čtenost 2383x
Další blogy na Myriada.cz.
Moje ankety na BlueBoard.
Dělám desítky let do počítačů, zájmově i profesně. Mám rád knihy (staré sci-fi) a staré olejomalby. Jezdím na kole a občas na moto. Ve skutečnosti vypadám lépe, než na foto.
   Počitadlo od 16.12.2008.
Translate my blogs by Google Translator, click on the flag.
Použité clipart Microsoft Office, © ZONER software nebo vlastní.