Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A co tak alespoň uzákonit, že pokud budou pracovat jinde, než v ČR, tak si musí uhradit zpětně náklady na studium ... ;-D

0 1
možnosti

Na to není potřeba zákon, to řeší ve světě školné. A když na to nemá, vezme si půjčku a z té platí. Akorát v USA studenti občas po skončení školy vyhlásili insolvenci a tím se vyhnuli doplacení zbytku školného. Proto tam dluh školného nelze insolvencí prominout.

0 0
možnosti

Spíše je otázka, proč odcházejí na západ především lékaři, kteří byli vždy i u nás placeni lépe, než ostatní VŠ profese. Asi především proto, že je tam agresivně lákají. Pravda je, že pak ty životní podmínky mají odpovídající dané zemi. Obávám se, že na lékařských fakultách nejsou medici vedeni k tomu, že v konkrétní zemi mohou mít odměny adekvátní té které zemi a spíše se domnívám, že je podněcují, aby šli za lepším. My se zase snažíme přitáhnout lékaře z chudších zemí k nám a totéž, co páchají Němci/Britové/Irové/atd. vůči nám, praktikujeme vůči chudším zemím. Charaktery se vytrácejí

1 0
možnosti

Lékaři, kteří byli vždy i u nás placeni lépe, než ostatní VŠ profese..

Není to pravda.Lékaři byli placení pouze lépe než učitelé

0 1
možnosti

Přiznám se, že tu dlouhodobost stavu nechápu ! ZP říká jasně -1 - 2 - 3 týdenní odpočinky, 180 hod může zaměstnavatel nařídit - 416 hod pak ročně - Dle Dohody ! K tomu noční směny - u žen problém - další odpočinek pak nutný. To nemluvím o brigo postavení lékařů - kmenové zaměstnání + svůj privát další přivýdělek - mnohdy na stejném pracovišti ! Takto fungující kamionář by byl zatčen + zaměstnavatel by dostal pokutu a ohrozil svou licenci ! Pravda, vozí jenom banány a další ptákoviny :-)

2 0
možnosti

J17a79n 36H59r59u46š81k15a

10. 4. 2018 10:53

studovali za naše peníze, tak ať se votáčej doktůrkové...sou lidi, co musí stát u soustruhu nebo třebas sedět za pokladnou...beztak sem jen flákaj, laškujou se sestričkama a jezdej na placený konference!!! do dolů s nima!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 303
  • Celková karma 9,25
  • Průměrná čtenost 2383x
Další blogy na Myriada.cz.
Moje ankety na BlueBoard.
Dělám desítky let do počítačů, zájmově i profesně. Mám rád knihy (staré sci-fi) a staré olejomalby. Jezdím na kole a občas na moto. Ve skutečnosti vypadám lépe, než na foto.
   Počitadlo od 16.12.2008.
Translate my blogs by Google Translator, click on the flag.
Použité clipart Microsoft Office, © ZONER software nebo vlastní.