Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Pokorný,

existuje nesporný fakt, že ten, kdo nemá potřebné argumenty a fakta, vytáhne často gramatickou chybu nebo zjevný překlep, který ani v nejmenším nemění jasnost původního sdělení. Účel je jasný: aspoň dehonestovat svého protivníka, jehož tvrzení není schopen vyvrátit

0 0
možnosti
Foto

Pane Vańku. Je nesporný fakt, že pokud někdo není schopen přesně formulovat a doložit a prokázat(!) meritum věci, a dopustí se tak zjevného pochybení, se poté, co kvůli tomu neuspěje, pokouší argumentovat stejně, jako VyR^ A neznalost zákona neomlouvá;-)

2 1
možnosti
Foto

;-) Právo sice zná tzv. ,,písařskou chybu", ovšem nesmí se tím změnit, či ,,znejasnit" ve smyslu jednoznačného výkladu, či podání, ,,merit" věci, neb pak je možno považovat dokument za zmatečný, tudíž za neplatný;-) P.S.. pokud se to někomu nezdá, mám s tím osob. zkušenost, podepřenou i právníky, jakož i soudem, vč. vyšší instanceR^ A chyba nebyla na mé straně;-)

0 0
možnosti

Děkuji za tu první větu... vypadá jasně i právnicky.

1 0
možnosti

Takže ten policajt může být negramota, ale dobrý a poslušný pracant? Pane Vlk, nevím, nevím?

1 1
možnosti

D90a18v65i24d 61V75l97k

6. 9. 2017 12:13

No já nevím jestli je u dobrého policajta největší devizou dokonalá gramatika? Nejste trochu hnidopich?;-D

0 0
možnosti
Foto

Ale je pane Vlku. Jinak lze na něj pohlížet jako na pologramota, který si udělal ,,rychlomaturitu" v oboru zahradník. Ovšem stále je to břídil proti některým z těch, kteří stejně rychle vystudovali práva v Plzni;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 303
  • Celková karma 9,24
  • Průměrná čtenost 2383x
Další blogy na Myriada.cz.
Moje ankety na BlueBoard.
Dělám desítky let do počítačů, zájmově i profesně. Mám rád knihy (staré sci-fi) a staré olejomalby. Jezdím na kole a občas na moto. Ve skutečnosti vypadám lépe, než na foto.
   Počitadlo od 16.12.2008.
Translate my blogs by Google Translator, click on the flag.
Použité clipart Microsoft Office, © ZONER software nebo vlastní.