Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak MOV řekl, že Rusové nepojedou, že platí rozhodnutí asociace. Asi to bylo s dopinkem horší, než se všeobecně v médiích prezentuje.

http://oh.idnes.cz/rusti-atleti-rio-jednani-mov-v-lausanne-fci-/rio-2016.aspx?c=A160621_143437_olympiada-rio-2016_tof

1 0
možnosti

Zasloužená karma.:-)R^

0 0
možnosti

Doping má v češtině nejen dva povolené tvary (doping i dopink), ale i dva významy:

1. Nedovolený podpůrný prostředek

2. Poslední zahrání ve stolním tenisu. :-)

0 0
možnosti

J79a84r67a 66R94a41n46k

21. 6. 2016 2:08

Karma....tu Vam jaksi zdejsi priznivci Dumy zapomeli dat;-)

0 0
možnosti

J23a57r41a 57R42a98n25k

21. 6. 2016 2:01

Proc takove "caviky" uz jako dite jsem slysela vtipy na ruske "kladivarky" a podobne, ze jsou mirne zarostle a tehdy znacka "Gillette" asi v Rusku nebyla, tak jak to sedrit nozem?Nejakych 60 let se u nas psalo a mluvilo o ruskem dopovani, byla spousta vtipu a najednou je nekdo prekvapen?

Proste verili, ze jim to projde tak, jako doposud;-)

1 0
možnosti

Bohužel vidím hlavní problém u Rusů v totální absenci sebereflexe a určité skromnosti. Vždy vidí na prvním místě útok zvenku. Nikdy nepřiznají, že problém může být u nich a měli by se k tomu věrohodně postavit. To vidí jako slabost. Tyčkařka Isimbajevová je vynikající sportovkyně, ale útočí ven místo toho, aby se postavila proti tomu, co skutečně brání její účasti OH. Proti špatné práci vlastního vedení. Ale to by asi skončila i kdyby přeskočila 6 metrů. Bohužel.

3 1
možnosti

Je to strašná sranda. Když řeknu, že tady nechci muslimy, okamžitě se zvedne pokřik, jak všichni nejsou stejní, jak nelze uplatňovat kolektivní vinu, jak je mezi nimi spousta těch, kteří by nikdy...... . A já se teď ptám. Opravdu byl prokázán doping u každého ruského sportovce, který chtěl soutěžit na OH? Opravdu je jistota, že každý ruský sportovec něco bere? Protože pokud ne, tak se nejedná o sport, ale o špinavé politikum, které je v souvislosti s OH obzvlášť odporné. Nechtěl být v kůži sportovce, která celý život maká jako zvíře a pak se nemůže účastnit nejvýznamnějšího podniku svého života, protože někdo někde něco obsadil.

4 3
možnosti

Opravdu víte, že jste si o tom dost načetl? Čistí sportovci mají možnost startovat, ale ne pod vlajkou ruska.

4 1
možnosti
Foto

Myslím si, že problém dopingu není jen problémem ruských sportovců, ale sportovců celého světa. Bez dopingu nemohou existovat např. cyklisté a na základě afér, pokud by se měřilo stejným metrem, tak už měla být zrušena Tour de France.

3 1
možnosti

Pokud by se měřilo stejným metrem a skutečně by byl doping státem řízen, tak jak se tvrdí, že je to v Rusku, tak poté ano.

3 0
možnosti

Já bych se přimlouvala za to, aby sportovci každé země, kde se prokáže doping byť jednoho sportovce, podléhali všichni sportovci permanentnímu odběru vzorků po celou dobu trvání soutěže. Oni by si to už pak sami vyřídili s tím, kdo dopoval

0 1
možnosti

S kontrolou dopingu v průběhu soutěží není problém. Kontrola se provádí u všech vysoko umístěných sportovců. Největším problémem je vyloučit doping v průběhu celého roku, protože s jeho pomocí se dají naordinovat mnohem vyšší tréninkové dávky, které se potom zúročí až v závodě, kdy už je sportovec "čistý". Proto musí všichni špičkoví sportovci hlásit místo svého pobytu a antidopingoví komisaři je mohou kdykoliv v průběhu roku zkontrolovat. Když tito komisaři přijeli do Ruska, zadrželi je jako špióny a pak vyhostili. To je Rusko.

6 0
možnosti
  • Počet článků 303
  • Celková karma 9,24
  • Průměrná čtenost 2383x
Další blogy na Myriada.cz.
Moje ankety na BlueBoard.
Dělám desítky let do počítačů, zájmově i profesně. Mám rád knihy (staré sci-fi) a staré olejomalby. Jezdím na kole a občas na moto. Ve skutečnosti vypadám lépe, než na foto.
   Počitadlo od 16.12.2008.
Translate my blogs by Google Translator, click on the flag.
Použité clipart Microsoft Office, © ZONER software nebo vlastní.