Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je to přesně naopak. Velmi často byly dálnice v blízkosti měst projektovány současně jako jejich obchvat, a proto v těchto úsecích nebyla vyžadovaná dálniční známka. Před pár lety soudruzi z ministerstva dopravy zpoplatnili prakticky vše, což v kombinaci s Vaší pozoruhodnou pamětí umožnilo vyplodit tento článek.

Mimochodem začátek D2 u Brna po onen obchoďák je bez poplatku. Problém vznikl nekoordinovanými uzávěrami ve více směrech, takže nebylo rozumného úniku. S dálničními známkami to nemělo absolutně nic společného.

0 0
možnosti

Co když těm obchvatujícím řidičům, zrovna vy budete připadat jako projíždějící neschopa, který si myslí, že když zaplatil známku může jet jak ponocný?

2 0
možnosti

Bylo by to celkem zajímavé téma k diskuzi.

Bohužel jste to zazdil větou: " To jako že já zaplatím drahou dálniční známku a u některých měst se mi tam budou zadarmo motat neschopní místní řidiči?"

2 0
možnosti

J94i76ř14í 17V74o78l28k90a

2. 12. 2015 12:44

Zajímavé. Pán asi žije úplně jinde, u Chebu Vás silnice vyvede na dálnici. Když odbočíte, tak se po tom starobylém městě motáte jako moula, protože kudy máte jet spíše odhadujete podle hlavních ulic. To nemluvím o běžném městském provozu. Po dálnici, která pokračuje na K.Vary, projedete cca 6km a výjezd vede rovnou na centrum. Rychlejší, samozřejmě, a navíc nemáte šanci míjet chodce. A to je asi důležité. Autor se asi považuje za odborníka nejen na řízení auta, protože všichni ostatní jsou moulové, ale zcela opomíjí zdravý rozum. Kdo neudělal někdy na silnici nějakou pitomost, tak je nekritický sám k sobě. Pokud potřebuje dálniční známku, tak ví proč. A že pár místních používá kousek dálnice je stejně pro něj irelevantní, zvláště potom, co stát převedl silnice I. třídy na dálnice. Tam bych čekal prudkou reakci, ale to je ok. Ach jo.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS