Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K37a94r75e31l 98R90a58d88a

25. 2. 2015 15:37

Tak pokud je nutné hlásit každého ,,divného" spoluobčana na policii, musím si udělat seznam všech diskutérů na iDnes. Ti jsou ,,divní" téměř všichni. Agresivitu a společensky nebezpečné žvásty lze najít v každé diskuzi. Co se týče blogerů, rozumní by se dali spočítat na prstech. Ostatní jsou od prostých grafomanů po opravdu nebezpečné magory. Odebrat jim řidičáky a konec konců i občanská práva a hlavně počítač, aby nemohli dál škodit. ;-D

1 0
možnosti

Pavle a ostatní hoši,vy fakt víte co je  vysoce agresívní a společensky nebezpečné chování? A dovedete ho rozpoznat?

0 0
možnosti

"Domnívali se, že jde o plynovku" - to jsem tedy ještě neslyšel, ale stejně, zatím se ani neví, jestli zastřelil úplně všechny co byli v místnosti s ním, či jestli někoho ušetřil. V každým případě ale žel střílel jako profík, když až na tu servírku všechny zastřelil, což mi přijde neuvěřitelné, a svědčí to o tom, že byl asi klidný. A i p roto by asi uhrál to přezkoušení kvůli zbrani, to šílenství na něm vidět být nemohlo. A že vyhrožovala žena,? No ta ale ten ZP neměla.

0 0
možnosti

Pletete podle mě dohromady dvě osoby. Pokud vycházíme ze zpráv médií, trpěla duševní chorobou pouze vrahova manželka. Muž se podle svědků pouze choval "divně" ale tohle můžete vztáhnout pomalu na třetinu obyvatel. Já jsem možná taky divný, protože jsem introvert a s každým se nebavím. Ale nejsem proto nijak duševně nemocný a už vůbec by mě nenapadlo jít si kvůli vlastní bolístce vystřilet ulici.

1 0
možnosti
Foto

Zéjmena s poslední větou plně souhlasím!

Situace je u nás bohužel nastavena tak, že když někdo něco takového oznámí potom je terčem útoků. Viz. případ v Nýrsku:-/ To právě nahrává netečnosti. kdyby v okolí měl alespoň jeden člověk tu odvahu co specialistka v Nýrsku potom by k tragedii dojít nemuselo.

0 1
možnosti
Foto

Zase se nezobrazují diskuzní příspěvky. Pisatel má pravdu. Psal jsem o tomto problému již ve článku: http://hannig.blog.idnes.cz/c/431581/Padni-komu-padni.html

0 0
možnosti
Foto

Napsal jsem před časem článek: http://hannig.blog.idnes.cz/c/430790/Trest-smrti-je-jedinym-resenim.html

Dnes je každý zákonem chráněn, kromě slušných lidí. Ale uvědomte si, že každá tolerance k potenciálním vrahům má za následek smrt mnoha nevinných lidí. Na to navazuje:

http://hannig.blog.idnes.cz/c/431581/Padni-komu-padni.html

0 0
možnosti
  • Počet článků 303
  • Celková karma 9,25
  • Průměrná čtenost 2383x
Další blogy na Myriada.cz.
Moje ankety na BlueBoard.
Dělám desítky let do počítačů, zájmově i profesně. Mám rád knihy (staré sci-fi) a staré olejomalby. Jezdím na kole a občas na moto. Ve skutečnosti vypadám lépe, než na foto.
   Počitadlo od 16.12.2008.
Translate my blogs by Google Translator, click on the flag.
Použité clipart Microsoft Office, © ZONER software nebo vlastní.