Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Na rozdíl od našich dnešních pánů, se Sovětský svaz za české vojáky neschovával.

0 0
možnosti
Foto

Já jenom takový podotek. Dneska kdejaký bojovník proti nesvobodě se ohání tím, kolik si za svůj odboj odseděl let v kriminále. Jenže podle tohoto kritéria by musel být největším bojovníkem Husák, který si za totality odseděl skoro deset let. Určitě si také zaslouží obdiv za to, že byl snad jediným vězněm v padesátých letech, který na rozdíl od ostatních vydržel krutá trýznění a nikdy se k ničemu nepřiznal. Dneska je lehké hodit mu všechno na triko, ale třeba v listopadu 1989 se zachoval jako frajer. Neumím si představit, že by na jeho místě byl třeba Vasil Bilak, který mu vlastně celých dvacet let podkopával nohy.

1 0
možnosti

Pri soucasnem stavu ceske zurnalistiky se divim kazdemu, kdo si jeji tituly predplaci. Podle meho soudu je tento zpusob novinariny drahy i zadarmo. Osobne mam predplatne pouze na National Geographic, ktery si drzi celkem dobry standard, ale tyhle radobynoviny, zejmena, kdyz jsou na netu, si predplacet neminim.

1 0
možnosti
Foto

Mluvíte mi z duše. Léta už noviny nekupuji, ale občas je dostanu ve vlaku jako službu RJetu. MF je asi poslední rok naprosto neakceptovatelná. Zbytečná tiskovina.

0 0
možnosti

JUDr. Husák byl nejmilosrdnější president, jakého jsme kdy měli. Udělil nejvíce milostí a vyhlásil nejvíce amnestií ze všech presidentů (ne jen absolutně, ale i relativně na počet let ve funkci). JUDr. Husák se zasadil o to, že trest smrti byl dáván jen za vícenásobné vraždy, a za zavedení alternativního trestu místo trestu smrti. Na rozdíl od svých předchůdců nevydal vlastní zákon o hospodaření s byty, ale místo toho nařídil bytovou výstavbu tak, aby měli mladí lidé šanci získat aspoň tu "králíkárnu". JUDr. Husák nechal zavést řadu finančních opatření pro rodiny s dětmi a docílil tak prudkého zvýšení porodnosti (zejména stoupl počet třetích dětí, což je pro populační zdraví národa nejpotřebnější). A než zemřel, přijal z rukou slovenského arcibiskupa potřebné svátosti, takže zemřel jako řádný katolík. Kdyby se konala sbírka na jeho pomník, přispěl bych.

0 0
možnosti
Foto

Nebojte, brzy bude placená také iDnes. První vlaštovky už "přiletěly".

0 0
možnosti

T27o36m32á12š 70P96í66c19l

13. 1. 2015 10:51

Chtel bych videt, kdoby za takovou "novinarinu" platil.

1 0
možnosti

Pokud se jedná o MF dnes, plně s Vámi souhlasím. Bohužel ten pokles jsem vnímal už před změnou majitele. Pokud se jedná o názor na Husáka, myslím, že je to složitější. Vaše vyjádření se mi zdá obdobné jako vyčítat Marii Terezii, že za její vlády nebyla svoboda tisku.

2 0
možnosti

Tak jsem sobotní MF celou prošel, a nic o Husákovi tam nenašel. Jestli to nebylo třeba v nějkaé krajské sekci? Jinak papír kupuju už jen tak obden, a mám dojem, že je to čím dál tím víc stejný jako iDNES.Což má logiku, přeci nebudou jedno či druhé ochuzovat o to, když se najde nějakej špek, tak to šupnou všude.

1 0
možnosti

Taky bych si to rád přečetl, co tam o něm píšou. Ale kde nic, tu nic.

0 0
možnosti
Foto

jenom upozornění, že zákony nelze aplikovat zpětně. Nelze prohlásit za zločinný režim, který nedovoloval manželské rozvody a potraty, jenom proto, že dnes jsou rozvody a potraty dovolené.

Vždy je nutné dodat, že to platí pouze z dnešního hlediska.

2 0
možnosti
Foto

A to je jeden z důvodů, proč MF Dnes už 4 roky nečtu.

2 0
možnosti
  • Počet článků 303
  • Celková karma 9,25
  • Průměrná čtenost 2383x
Další blogy na Myriada.cz.
Moje ankety na BlueBoard.
Dělám desítky let do počítačů, zájmově i profesně. Mám rád knihy (staré sci-fi) a staré olejomalby. Jezdím na kole a občas na moto. Ve skutečnosti vypadám lépe, než na foto.
   Počitadlo od 16.12.2008.
Translate my blogs by Google Translator, click on the flag.
Použité clipart Microsoft Office, © ZONER software nebo vlastní.