Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J23a89n 36R25á33ž

18. 8. 2013 12:58

Velmi milý článek!

S názorem na "vůně" v našich čajovnách souhlasím. Také kvůli nim do čajoven nechodím. Vůbec nechápu, proč musí (skoro) všechny české čajovny navazovat iluzi orientu obrovskou koncentrací vůní(?) exotických tyčinek,. V tomto odéru se přece čaj, s jeho nádhernou vůní, vychutnat nedá!

0 0
možnosti
Foto

Milé.

Tou poslední větou "Určitě si tu čajovnu někdy vyzkoušejte." jste mi připomněl, jak kdysi Horníček vykládal, že po jednom interview na Filmovém festivalu v Karlových Varech obdržel od mexického producenta vizitku se slovy: "Kdykoli přijedete do Mexika, jste mým hostem!" A Horníček k tomu dodával ležérně: "Takže od té doby vím, že KDYKOLI přijedu do Mexika..." a mnohonásobně se vždy odmlčel za upřímného smích a potlesku přítomných diváků.

Takže, kdykoli přijedete na Mauritius, tu čajovnu si určitě někdy vyzkoušejte. ;-);-D

0 0
možnosti

Horníček to říkal za komunistů, dnes by diváci jeho "zabalený" vtip nepochopili, neboť dnes není problém ani to Mexiko, není to krásné? Přesto stále někteří lidé volají po komunistech a ostnatém drátu na hranici. Mimochodem, bydleli jsme v penziónu u Švýcara, asi mu ve Švýcarsku chybělo moře.

0 0
možnosti

Něco trochu jiného, díky!

0 0
možnosti
  • Počet článků 303
  • Celková karma 9,24
  • Průměrná čtenost 2383x
Další blogy na Myriada.cz.
Moje ankety na BlueBoard.
Dělám desítky let do počítačů, zájmově i profesně. Mám rád knihy (staré sci-fi) a staré olejomalby. Jezdím na kole a občas na moto. Ve skutečnosti vypadám lépe, než na foto.
   Počitadlo od 16.12.2008.
Translate my blogs by Google Translator, click on the flag.
Použité clipart Microsoft Office, © ZONER software nebo vlastní.