Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AT

Antonín, topič

3. 2. 2011 8:32
Mno,

Německo asi není podle autora civilizovaná země, neboť tam jsou toalety zhusta za peníze. Česko pak civilizovaná země je, neboť toalety jsou zdarma a čisté. Jinak v Čechách bylo království, když na NZ bydlelo pár divochů v chýši.

0 0
možnosti
MM

myskamiki

21. 1. 2011 10:10
no jo

ale ja ten sok po pristani v Praze mam pokazde. Nedavno jsem se vracel z Guinejskeho zalivu, tedy rozhodne zadna slava, ale i tak jsem byl znechucen uz pri nastupovani do AE busy, kdy ten ridic CESKY rikal nejakemu cizinci, ze nema drobne, ze se s tim litrem asi zblaznil a at si ho jde rozmenit!!! No a pak cesta busem po Praze, to jsem si rikal, co ty turisty tady tak tahne? Kdyz se nedivate na zem, tak architektura super, ale tenz zbytek, to by jeden zaplakal.

Jinak ja ma NZ za jednu z nejvetsich ekol. katastrof zpusobenym clovekem. Ostrovy byly cele zalesnene a nezili tam zadni savci. Nacali to Maori a Anglani tomu dali grady!! Sev. ostrov je velmi intenzivne obhospodarovan a z Jizniho krom Alp udelali pastviny.

Videl jste, jak se tam kaci stromy? Kopec doslova a do pismene oholi, pooraji a pak zas nasadi nove stromky.

0 0
možnosti
PP

ippokorny

21. 1. 2011 10:32
Re: no jo

A když to nestihnou, tak jim to sjede dolů a zbude tam pouze holá země, bylo to často vidět ze silnice, zelený kopec a nejednou hnědý. P.P:

0 0
možnosti
  • Počet článků 303
  • Celková karma 9,25
  • Průměrná čtenost 2383x
Další blogy na Myriada.cz.
Moje ankety na BlueBoard.
Dělám desítky let do počítačů, zájmově i profesně. Mám rád knihy (staré sci-fi) a staré olejomalby. Jezdím na kole a občas na moto. Ve skutečnosti vypadám lépe, než na foto.
   Počitadlo od 16.12.2008.
Translate my blogs by Google Translator, click on the flag.
Použité clipart Microsoft Office, © ZONER software nebo vlastní.