Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MZ

zajicek8

19. 6. 2008 18:05
Proc plecky?

Travim pracovne v Holandsku uz sesty mesic a tak po navazani blizsich vztahu byl take polozen dotaz, proc jezdi na takovych pleckach. Protoze se kola kradou, protoze vetsina z nich vlastni vice nez jedno kolo, protoze pouzivat drahe kolo a nechavat ho stat na desti je prece blbost a taky proto, ze ta pekna draha kola vyzaduji pri dennodenim dojizdeni daleko vice pece nez plecka.

Jde o to, ze pokud nekdo dojizdi do prace vlakem, tak ma jedno kolo v miste sveho bydliste na prepravu z domova na nadrazi ( to tam stoji pres den) a druhe ve meste sveho pracoviste  pro dopravu z nadrazi do prace a zpet ( to tam stoji a mokne pres noc, o vikednu, o dovolene). Vzhledem k tomu, ze od ledna do dubne permanentne prsi, tak se korozi asi neda zabranit. Plecku levne koupi a pokud se poroucha, proda ji nekomu, kdo si z oprav starych kol udelal zivobyti. Ten da kolo do pucu a za levny peniz ho zase nekomu dalsimu proda.

0 0
možnosti
PP

ippokorny

19. 6. 2008 22:07
Re: Proc plecky?

Já se divím, proč nejedou z nádraží do práce městskou dopravou. Z domova na nádraží bych to chápal, není z každého bydliště spojení městskou, ale z toho nádraží do práce...A pekne kolo jsem nevidel ani v sobotu či v nedeli, asi tedy také na cyklovýlety moc nejezdí. P.P:

0 0
možnosti
M

mandy12

19. 6. 2008 22:28
Re: Re: Proc plecky?

Hromadna doprava v Cechach je mnohem lepsi nez v Holandsku. Treba metro v Amstrdamu se s tim v Praze neda srovnat. Kdyz se vracim domu z prace, tak se mi bezne stava, ze ma 10-20 min. zpozdeni( a to uz ma skoro 10 minutove intervaly). A take cena hraje roli. Pokud nekdo jezdi na kole kazdy den, muze usetrit docela dost penez.

0 0
možnosti
  • Počet článků 303
  • Celková karma 9,25
  • Průměrná čtenost 2383x
Další blogy na Myriada.cz.
Moje ankety na BlueBoard.
Dělám desítky let do počítačů, zájmově i profesně. Mám rád knihy (staré sci-fi) a staré olejomalby. Jezdím na kole a občas na moto. Ve skutečnosti vypadám lépe, než na foto.
   Počitadlo od 16.12.2008.
Translate my blogs by Google Translator, click on the flag.
Použité clipart Microsoft Office, © ZONER software nebo vlastní.